علی خانی امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: امسال برای اسکان نوروزی مسافرین 15 آموزشگاه و 155 کلاس درس در کنار مرکز رفاهی فرهنگیان این شهرستان که دارای 10 سوئیت ویژه بوده تجهیز و آماده شده است.
وی با اشاره به اینکه مدارس حاشیه جاده در روستاهای شهر کهنه، مقصودآباد و علیزینل نیز برای مواقع بحرانی آماده شده است، گفت: سال گذشته تنها یک شب به علت بارش برف ظرفیت تمام مدارس ستاد اسکان کامل شد و امسال نیز در صورت وقوع شرایط بحرانی تمامی مدارس شهری آماده خدمترسانی خواهند بود.
مدیر اداره آموزش و پرورش قوچان با یادآوری اینکه تنها مرکز رفاهی فرهنگیان در این شهرستان دارای درجهبندی ویژه است، بیان کرد: مبالغ آموزشگاهها نسبت به سال گذشته تغییری پیدا نکرده و با توجه به نوع درجهبندی مدارس دارای امکاناتی نظیر یخچال، تلویزیون، پتو، آشپزخانه مشترک و سیستم گرمایشی هستند.
وی با بیان اینکه مدارس این شهرستان تا فردا باز بوده و برنامه کشیک اسکان مسافرین نوروزی از 27 اسفند آغاز و تا 13 فروردین ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: سال گذشته نزدیک به یک هزار و 800 نفر اسکان واقعی در مدارس صورت گرفته و میزان پذیرش امسال نیز بستگی به شرایط آب و هوایی دارد.
خانی، قوچان را دروازه ورودی خراسانرضوی از مسیر شمال دانست و افزود: مترددین به طور معمول بیشتر از مسیر رفت تمایل به اسکان در این شهرستان را دارند و در مسیر برگشت از زیارت امام رضا(ع) شهرهایی مثل بجنورد را برای اسکان و توقف شبانه انتخاب میکنند.
وی، آموزش و پرورش را متولی اصلی برای اسکان زائران و مسافران فرهنگی برشمرده و خاطرنشان کرد: این شهرستان به دلیل نداشتن امکانات دیگری کار اسکان مسافرین غیرفرهنگی را بر عهده آموزش و پرورش گذاشته است که برخی نهادها نیز اقدام به اجاره مدرسه برای اسکان مسافرین ویژه خود کردهاند.
مدیر آموزش و پرورش قوچان محل پذیرش اسکان مسافرین را مرکز رفاهی فرهنگیان واقع در جنب سالن ورزشی معلم این شهرستان دانست که امکانات اولیه برای پذیرایی و استراحت موقت در این مکان فراهم شده است.
انتهای پیام / خبرگزاری قوچانی / کد خبر : 12254
- ۲۵ اسفند ۹۴ / ۱۴:۳۹