به گزارش خبرگزاری قوچانی ؛
منصور آذرین فر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ارزش ریالی این طرحها را 12 هزار میلیارد ریال اعلام و بیان کرد: اجرا و تکمیل طرحهای ضروری تامین آب و فاضلاب از طریق جذب سرمایه بخش غیردولتی از اهداف راهبردی شرکت آبفا خراسان رضوی است.
وی گفت: شبکه جمع آوری فاضلاب در شهرهای سبزوار، نیشابور، تربت حیدریه، طرقبه، گناباد، تربت جام، تایباد و قوچان از محل اعتبارات عمرانی در دست اجراست.
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی افزود: همچنین اجرای دو تصفیه خانه در شهرک توحید سبزوار، شهرجدید گلبهار به روش خرید تضمینی بی.او.تی و شبکه جمع آوری و ساخت تصفیه خانه فاضلاب شهر کاشمر به روش بیع متقابل با سرمایه گذاری هزار و 600 میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در دست اجراست.
وی با اشاره به اجرای 10 متر شبکه توزیع و انتقال آب به ازاء هر مشترک در خراسان رضوی ادامه داد: طول شبکه توزیع و انتقال آب در این استان به جز شهر مشهد شش هزار و 300 کیلومتر است.
آذرین فر گفت: این میزان بیانگر حجم بالای زیرساختهای تامین و توزیع آب ناشی از پراکندگی شهرها در سطح استان خراسان رضوی است.
وی افزود: شهرهای این استان برخلاف کلانشهرها که با رشد عمودی مواجهند از رشد افقی برخوردارند و همین موضوع باعث افزایش هزینه های تامین زیرساختهای شبکه توزیع و انتقال آب و به روز رسانی تاسیسات آبرسانی شده است.
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی در ادامه همچنین گفت: اعتبار مصوب پارسال این شرکت هزار و 67 میلیارد ریال بود که تنها 30 درصد آن محقق شد.
ماموریت شرکت آب و فاضلاب استان شش میلیون نفری خراسان رضوی آبرسانی به 73 شهر به جز کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد است.
650 هزار مشترک با یک میلیون و800 هزار نفر جمعیت در 73 شهر (به جز مشهد) خراسان رضوی زیر پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب هستند. کلانشهر مشهد شرکت آب و فاضلاب مستقل دارد.
انتهای پیام / خبرگزاری قوچانی / کد خبر : 12369