افزایش کیفیت دانشگاهها و پرورش استعدادهای درخشان هر جامعهای در چنین مراکز علمی موجب میشود تا یک کشور آیندهای درخشان و شکوفا داشته باشد. هرچه این کیفیت افزایش یابد نتیجه آن در فرداهای جامعه روشنتر خواهد بود و بدون شک در سالهای آینده کسی حرفی برای گفتن در جهان خواهد داشت که در این عرصه بتواند دستاوردهای مختلفی بهخصوص در زمینه دانشهای روز و پیشرفتهای سریع علمی داشته باشد.
اما متاسفانه باتوجه به اهمیت موضوع کیفیت و امکانات در رشد علمی هنوز توجه جدی به این مسئله در دانشگاههای کشور نشده است تا جایی که کمتر دانشگاهی در کشور پیدا میشود که مشکل صنفی و رفاهی نداشته باشد.
شلوغی اتوبوس های دانشگاه به حدی است که احساس خفگی می کنیم/ کیفیت غذای سلف به شدت پایین است
یکی از دانشجویان معترض دانشگاه صنعتی قوچان درباره مشکلات این دانشگاه میگوید: سرویسهای دانشگاه برای انتقال دانشجویان از خوابگاه به دانشگاه و برعکس کم است و عملا در دانشگاه فقط ۳ اتوبوس برای جا به جایی ۳۰۰۰ دانشجو وجود دارد که این مسئله باعث شده است که زمان بندی رسیدن اتوبوسها تقریبا به ۴۰ دقیقه برسد و این اتوبوسها به قدری شلوغ است تا جایی که در برخی از ساعات احساس خفگی میکنیم، این عدم زمان بندی درست برای انتقال دانشجویان و باتوجه به سرمای هوای قوچان بسیار اذیت کننده است.
این دانشجو ادامه میدهد: کیفیت غذای سلف دانشگاه هم به شدت پایین است و عموما گوشت موجود در غذا بوی نامطبوعی میدهد که واقعا برای خوردن این غذا نگران سلامتی خود هستیم، همچنین متاسفانه قیمت شام را برای دانشجویان غیرخوابگاهی در دانشگاه ما به صورت آزاد محاسبه میشود که این مسئله هم بسیار برای برخی از دانشجویان مشکل ایجاد کرده است.
نظارتی برروی خوابگاه های خودگردان وجود ندارد
یکی دیگر از دانشجویان این دانشگاه هم در ادامه میگوید: متاسفانه نظارتی بر خوابگاههای خودگردان نیست و این خوابگاهها به شدت دچار مشکلات مختلفی هستند و نسبت به هزینهای که دریافت میشود، اصلا از امکانات در این خوابگاهها خبری نیست.
این دانشجوی دانشگاه صنعتی قوچان میافزاید: در جلسه پرسش و پاسخی که بین دانشجوها و هیئت ریئسه دانشگاه در ترم پیش داشتیم، قرار بر این شد که دورچین به غذاها اضافه شود، ولی بجز دوغ که آن هم فقط یک روز در هفته است، دیگر خبری از دور چین نیست.
مسئولین می گویند بودجه نداریم/ مقایسه سرویس های دانشگاه صنعتی قوچان با متروی تهران!
امیرحسین علی بابایی، دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی قوچان می گوید: متاسفانه دانشگاه صنعتی قوچان دچار مشکلات فراوانی است که این مشکلات فقط شامل مسائل صنفی و رفاهی هم نیست و عمدتا مسائل آموزشی هم در دانشگاه دچار اشکال است.
علی بابایی ادامه می دهد: در دانشگاه صنعتی قوچان صبحانهای به دانشجویان نمیدهند و پیگیر مسئله که میشویم به ما میگویند که بودجه نداریم، سوال ما این است که چطور دانشگاههای دیگر بودجه دارند؛ اما فقط دانشگاه ما بودجه ندارد.
دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی قوچان می افزاید: دانشگاه ما ظرفیت محدودی برای اسکان دانشجوها در خوابگاه دارد و متاسفانه دانشجویان مجبورند برای اسکان در خوابگاههای خودگردان یا خانههای شخصی اسکان پیدا کنند؛ با این شرایط که این مسئله مشکل خود دانشگاه است؛ اما به دانشجویان غیرخوابگاهی شام را با قیمت آزاد حساب میکنند!
وی در توضیح تجمع هفته پیش این دانشگاه گفت: سه شنبه هفته گذشته حدود ۲۰۰ نفر از دانشجویان در خصوص مشکلات دانشگاه تجمعی را برگزار کردند؛ اما دریغ از حضور یک مسئول برای پاسخگویی!
علی بابایی می افزاید: ما روز گذشته جلسهای با مسئولین دانشگاه داشتیم و پیگیر مسائل دانشجویان بودیم، مسئولان به ما میگویند بودجه نداریم و زشت است که دانشجو دنبال غذا باشد.
دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی قوچان در خصوص سرویسهای حمل ونقل این دانشگاه هم توضیح داد و ادامه می دهد: دانشگاه ما فقط ۳ سرویس دارد که البته قول دادند یک سرویس دیگر اضافه کنند، اما واقعا خیلی این سرویسها کم است و دانشجویان علاوه بر انتظار زیاد برای رسیدن سرویس در بعضی از ساعات با تراکم شدید جمعیت سوار اتوبوس میشوند که این مسئله خطرناک هم است.
وی می گوید: وقتی به دانشگاه اعتراض میکنیم و میگوییم سرویسها پاسخگوی این حجم از دانشجو نیست، پاسخ میدهند که متروی تهران هم شلوغ است و مردم به همین شکل سوار میشوند!
انتهای پیام / خبرگزاری قوچانی / کد خبر : 12427
- ۰۲ آبان ۹۷ / ۱۱:۰۷